West Winds Gin The Sabre

Varenummer: 1010
429,00 kr

Lagerstatus: På lager

The West Winds Gin blev skabt af fire eventyrlystne australiere, som ønskede at realisere en vision – at producere særprægede australsk gin, der skiller sig fra mængden. Jason Chan, Paul White, Jeremy Spencer og James Clarke kreerede to gin: West Winds Gin The Sabre og West Winds Gin the Cutlass. West Winds Gin The Sabre har en alkoholstyrke på 40 % og inkorporerer ristede australsk ”wattleseed” imens West Winds Gin The Cutlass har en alkoholstyrke på 50 % og bruger australsk ”bush tomato” til destillering. Begge gin tager udgangspunkt i australske botanicals, hvilket er skyld i deres umiddelbare succes på ginmarkedet.


West Winds The Sabre Gin er en London Dry Gin-inspireret gin med et australsk touch ved brug af australske botanicals som wattleseed, men bruger også mere traditionelle botanicals som enebær, korianderfrø og limeskal. Tilsætningen af wattleseed giver ginnen en dybde i smagen og giver den en cremet tekstur uden at bruge kunstige ingredienser. Derudover destillerer man ginnen med vand fra den australske Margeret River fra det vestlige Australien. Man vil også kunne smage en behagelig undertone af citrus, hvilket skyldes brugen af limeskal.


Denne gin er perfekt som en klassisk gin og tonic med citron eller lime for at frigive ginnens karakter. Server den med en klassisk indian tonic, som f.eks. Fever-Tree Indian Tonic Water.