Warner Edwards Melissa Gin

Varenummer: 1078
360,00 kr

Lagerstatus: På lager

I en 200 år gammel lade på Falls Farm i den maleriske landsby Harrington i England, finder du et fantastisk lille gin-destilleri. Her laves en række fantastisk aromatiske gin. De dyrker selv alle ingredienserne på gården, og vandet kommer fra gårdens egen naturlige kilde.


Warner Edwards Harrington Gin fra England har en alkoholbase af byg. Der vælges alt i alt 11 botaniske produkter, som er blevet omhyggeligt udvalgt og brugt til at producere denne aromatisk og harmonisk gin. Hovedvægten ligger på enebær, kardemomme, koriander og lindblomster. Den første gin i Warner Edwards ”Botanical Garden Range” er lavet med citronmelisse, et medlem af myntefamilien, også kendt under navnet ”Melissa Officinalis”.


Resultatet er en eksplosion af urter på ganen. Frisk og karakteristisk med citrus og mynte.
Nydes med tonic eller i en cocktail. Du kan dyrke dit eget garniture med de frø, der sidder på flasken. Det er herrerne Sion Edwards og Tom Warner, som står bag Warner Edwards Serien, og de beriger ginmarkedet med specielle produkter som dette.


Nyd Warner Edwards Melissa Gin med Fever-Tree Mediterranean Tonic Water med rosmarin og citron. Den passer også rigtig godt med Fever-Tree Lemon Tonic.