Warner Edwards Honeybee Gin

Varenummer: vsg330
410,00 kr

Lagerstatus: På lager

Warner Edwards Honey Bee:


Seneste nye fra gården i Northamptonshire, er denne Harrington Honey Bee Gin, som er en floral og blomstrende gin. Harrington Honeybee Gin er destilleret med ikke mindre en 28 naturlige botanicals, og sødmen kommer fra lokal honning fra gårdens egne bistader, som er infuseret i ginnen.


Honeybee Gin, er ikke blot en fantastisk smagfuld gin, men også en gin der gør noget godt for naturen. Ginnen er nemlig udviklet i samarbejde med Royal Horticultural Society (RHS), som bla. arbejder for, at giver bedre vilkår til de livsvigtige bier


Falls Farms Harrington Honeybee Gin ønsker på denne måde, at involvere alle i, at hjælpe den stadig faldende bi bestand. Så med hver flaske Honey Bee Gin kommer der en pakke Wildflower frø, så du kan plante dine egne bi-botaniske planter, og derudover doneres der et beløb for hver solgt flaske til bevarelse af Bierne.


Det er en floral og blød gin, med en lang dvælende sød finish, og er fremragende med Fever Tree Mediterranean Tonic, masser af is, garneret med et stykke citron og et par salvie blade i en flot Gin & Tonic.