Tann's Gin

Varenummer: 1038
260,00 kr

Lagerstatus: På lager

Destilerias Campeny er placeret i den spanske provins Catalonien, hvilket er fødestedet for Tann’s Gin. Tann’s Gin er en krydret gin, som har været igennem en tredobbelt infusion, som har inkluderet anvendelsen af urter, planter og træ. Denne infusion har forfinet ginnen og givet Tann’s Gin en kraftfuld karakter.


Tann’s Gin er fyldt med en række forskellige noter. I næsen vil man opleve noter af enebær og agurk, kombineret med frugtagtige facetter af mandarin, citron og blomsteragtige noter af rosenblade og orangeblomst og en antydning af lakrids. Smagsmæssigt vil ginnen erobrer ganen med dens mange kraftfulde og friske karakter. Heriblandt vil man kunne smage hindbær, agurk, koriander, lakrids, enebær og mandarin. Denne gin bliver betragtet som frisk og tør, og for nogen, også lidt bitter.


Tann’s Gin er en usædvanlig gin, der bringer en mangfoldig smag. Selv med en alkoholstyrke på 40 %, kan denne gin også nydes ren. Dog anbefaler vi, at man enten bruger denne gin til cocktails eller i en gin og tonic. I en Tann’s Gin og Tonic anbefaler vi at bruge Fever-Tree Mediterranean Tonic eller Thomas Henry Tonic Water. Ligesom Fever Island Gin, en anden middelhavsinspireret gin, virker Fever-Tree Mediterranean også rigtig godt med Tann’s Gin.