Sipsmith Queens Label

Varenummer: 1007
369,00 kr

Lagerstatus: På lager

Sipsmith Queens Label bliver produceret i et destilleri i Chiswick, der ligger i den vestlige del af London og har været i gang med at producere gin siden 2009. Virksomheden blev grundlagt af Stamford Galsworthy og Fairfax Hall, som sammen udelukkende producerer fremragende gin. Ud over deres Sipsmith Queens Label, producerer de også Ldondon Dry gin, slåengin, en bygvodka, Summer Cup – som er en ny variation af Pimm’s – og VJOP, very junipery overproof gin, med hele 57,5 & alkohol.


I 2016 fyldte dronningen af England 90 år. Hun har gennem sit liv altid været en stor gin-beundrer, og i 2016 var der flere udgaver af gin, som blev produceret til ære for dronningens fødselsdag. Sipsmith Queens Label er en hyldest til den nuværende dronning af England, men den hylder også Englands tidligere dronninger ved at dekorere flasken med en dekorativ etiket i fine violette farver. Folkene bag Sipsmith producerede Sipsmith Queens Label tilbage i maj 2016, som i første omgang var en begrænset udgave på 5.000 flasker. Dette betød at flasken er utrolig populær blandt ginfans og samlere.


Sipsmith Queens Label er både fantastisk i klassiske gincocktails som en Tom Collins eller rent i en Martini, men den virker også exceptionelt godt i en gin og tonic. Denne klassiske tørre London gin kombinerer jordagtige enebærsmag med krydrede noter af koriander, et strejf af krydderurter og krydderier og milde citrusnoter. I en gin og tonic anbefaler vi enten at bruge Fever-Tree Indian Tonic Water eller Fentimans, hvis man vil have en lidt skarpere gin og tonic.