Sipsmith London Dry GIn

Varenummer: 1097
329,00 kr

Lagerstatus: På lager

Sipsmith London Dry Gin bliver produceret i et destilleri i Chiswick, der ligger i den vestlige del af London og har været i gang med at producere Sipsmith Gin siden 2009. Virksomheden blev grundlagt af Stamford Galsworthy og Fairfax Hall, som sammen udelukkende producerer fremragende gin. Ud over deres Sipsmith London Dry Gin, producerer de også slåengin, en bygvodka, Summer Cup – som er en ny variation af Pimm’s – og VJOP, very junipery overproof gin, med hele 57,5 & alkohol.


Sipsmith London Dry Gin produceres i tre specialbyggede kobber pot stils – Prudence, Patience og Constance, som blev producerede af tyske ingeniør fra Bayern. Der bliver kun produceret i meget små portioner på 500 flasker af gangen, da de ikke har kapacitet til flere. Det skal også siges, at folkene bag Sipsmith Gin producerer spiritus i en garage, der tilhører whiskyeksperten Michael Jackson, hvilket gør at de ikke har meget plads til at producere spiritus. Efter destillationen bringes ginnen til en alkoholstyrke på 41,6 % ved at kombinere ginnen med vandet fra Lyd Well-kilden.


Sipsmith London Dry Gin er fyldt med enebærdufte kombineret med krydrede facetter af koriander, kvanrod og cassia kombineret med søde nuancer af lakrids og en blomstret touch af violer. Smagen er varieret og frisk og åbner sig op til en karakteristisk kombination af enebær, appelsin og citronmarmelade efterfulgt af de krydrede noter af koriander, kvanrod og kanel.


I en gin og tonic anbefaler vi at bruge Fentimans Tonic Water, en tonic med voldsomt meget smag. Den er bitter, har en tydelig citrusprofil og dominerende i kinin, som virker rigtig godt, hvis man er til en gin og tonic med lidt mere bid i.