Sipsmith London Cup

Varenummer: 1008
299,00 kr

Lagerstatus: På lager

Sipsmith London Cup bliver produceret i et destilleri i Chiswick, der ligger i den vestlige del af London og har været i gang med at producere Sipsmith Gin siden 2009. Virksomheden blev grundlagt af Stamford Galsworthy og Fairfax Hall, som sammen udelukkende producerer fremragende gin. Ud over deres Sipsmith London Cup, producerer de også slåengin, en bygvodka, Queens Label – som er en begrænset udgave af gin – og VJOP, very junipery overproof gin, med hele 57,5 & alkohol.


Sipsmith London Cup er en sublimt og fantastisk punch fremstillet af deres prisbelønnede London Dry Gin, blandet med Earl Grey-te, citron, hjulkrone og en lang række andre botanicals.


Punch er utrolig populær i England, men kommer faktisk fra Indien. Efter at britiske sejlere vendte tilbage til London fra Indien, tog de med sig en magisk drink som inderne kaldte ”Panch”, hvilket betyder fem og hed dette på grund af dens fem smagskomponenter (spiritus, sødme, cytris, krydderi og bitterhed). Sipsmith London Cup er inspireret af disse fem komponenter og bruger Earl Grey-te, hjulkrone, citrus med et udvalg af vermouth og bitters og deres klassiske London Dry Gin til at producere denne fantastisk punch.


I næsen vil du opleve brændte appelsiner og karamel med friske noter af citrus. Smagsmæssigt kommer stærke noter af enebær sammen med fyldige og lækre noter af marmelade. I slutningen vil man også kunne smage brændt eg og bittersøde krydderier.


Derhjemme kan du bruge Sipsmith London Cup til at lave en fantastisk punch, hvilket virker rigtig godt, hvis du har flere gæster på besøg og du skal servere mange drinks på en gang. I en gin og tonic anbefaler vi enten at bruger Thomas Henry Elderflower Tonic hvis du vil have en sød drink eller Fever-Tree Sicilian Lemon Tonic hvis er mere til det syrlige drink. Server den med masser af agurk, blåbær, jordbær, mynte og citron.