Silent Pool Gin

Varenummer: 1062
450,00 kr

Lagerstatus: På lager

Nogle gange anvender spiritusmærker deres produktionssted som et varemærke, eller i det mindste som et supplement til produktbeskrivelsen. Dette er næsten altid tilfældet, når der er tale om et særligt landskab eller et særligt sted. Silent Pool Gin er opkaldt efter en mytisk kilde i hjertet af Surrey Hills i England. Silent Pools lyst blå-skinnende flaske med et unikt plantemønster er inspireret af kildens naturlige koralblå farve og de mange forskellige blomster og urter, der vokser omkring kilden. Silent Pool er ikke kun visuelt flot, selve ginnen har også rigtig meget at tilbyde.


Silent Pool Gin aftappes med 43% alkohol, og opskriften rummer 24 botanicals bl.a. enebær, koriander, kaffir lime, kamille, lavendel og honning. Tilsammen får man en elegant og nydelig gin, der har en frisk og ren karakter. Alle botanicals, der er involveret i blandingen, er mere eller mindre særskilte og kommer ikke på tværs af de krydrede noter og enebærnoterne. Silent Pool Gin er meget blomstret og floral i munden med antydninger af kaffir lime og enebær, frisk citrus og en lavendellignende blødhed.


Os fra Bar Plata besøgte destilleriet i februar 2017, hvor vi fik en rundtur på destilleriet. Det var en helt fantastisk oplevelse, og vi er glade for at arbejde med Silent Pool Gin på Bar Plata. Vi spurgte destillatørerne hvordan man lavede den ”perfekte gin og tonic” med deres gin, hvortil de svarede, at den skulle være så simpel som muligt. De anbefaler at man bruger Fever-Tree Indian Tonic Water og appelsin som garnish.