Returret

Hvis du ønsker at gøre brug af din returret skal dette meddeles os hurtigst muligt efter modtagelsen på kontakt@barplata.dk.
Når du returnerer de købte varer, skal det ske ved fysisk indlevering i butikken i samme stand og antal. Husk at medbringe kopi af din kvittering vedr. returnering.
Bemærk – datovarer ombyttes kun ved defekt eller datoudløb ved modtagelsen. I denne henseende bedes du kontakte os straks efter modtagelsen af varerne, så vi kan ombytte varen eller varerne.

Du er på ingen måde forpligtet til at angive nogen grund til returneringen, men vi vil sætte pris på det, hvis du alligevel gør det. Uden tilbagemeldinger fra vore kunder er det svært for os at vide, hvor skal sætte ind for at forbedre vort sortiment eller service.

Ved fortrydelse af købet får du refunderet hele det fakturerede beløb inklusiv fragt.

Eventuelle omkostninger i forbindelse med returneringen betales af kunden.

Tilbagebetaling af købssummen sker som udbetaling kontant i butikken eller tilbageførsel til kreditkort.

Varerne skal returneres i den originale emballage, og det er dit ansvar at sørge for, at varerne er forsvarligt beskyttet under transporten. Vi anbefaler dig derfor, hvis du er i tvivl om du ønsker at beholde det købte, at du gemmer kasse og anden emballage.