Ransom Old Tom Gin

Varenummer: 1054
485,00 kr

Lagerstatus: På lager

Det er ikke kun bourbon der kommer fra USA, der er også begyndt at komme rigtig meget dejligt gin derfra. Ransom Old Tom Gin kommer fra den lille amerikanske by Sheridan som ligger i den 33. stat i USA, Oregon. Ransom Wine & Co. Har genoplivet denne historiske gin, som var en berømthed i midten af 1800’erne. Opskriften på Ransom Old Tom Gin blev udviklet i samarbejde med historiker, forfatter og mixologist, David Wondrich, som sammen med destillatørerne fra Ransom Wine & Co har skabt en Old Tom gin der passer perfekt til klassiske cocktails – Ligesom det man drak før forbudstiden i USA.


Udover enebær, bruger destillatørerne også appelsinskræl, citroner, byg, malt, majs, koriander, kardemomme og mange krydderier. Denne gin destilleres i en Alembic pot still som er med til at give ginnen mere smag og aroma. Ransom Old Tom gin lader sin fulde aroma eksplodere i glasset. Duften af enebær og citrusfrugter kombineres med krydrede facetter og urtede noter. Ransom Old Tom har også en stærk smagskarakter. Man bliver draget gennem en række smagsoplevelser, som understøttes af enebær og citrusfrugter kombineret med krydrede toner og et strejf af urtearomaer. Den lange finish er en sand fornøjelse og enhver ginkender.


Ransom Old Tom Gin er en let, tør og lettere sød gin med et alkoholprocent på 44 %. Den er ideel til at nyde ren, men virker også rigtig godt i cocktails. Cocktails som en Dry Martini eller Bramble Sour vil passe rigtig godt med Ransom Old Tom Gin. I en gin og tonic anbefaler vi at man bruger Fever-Tree Indian Tonic Water serveret med citron og kardemomme.