Pink Pepper Gin

Varenummer: 1009
489,00 kr

Lagerstatus: På lager

Pink Pepper Gin bliver lavet af Audemus, som er en fransk spiritusvirksomhed lokaliseret i Cognac, Frankrig, der er kendt for at producere flere typer af spiritus, og er specielt kendt for deres to gin: Pink Pepper Gin og Umami Gin. Audemus anser sig selv som moderne alkymister, der er inspirerede af gamle, traditionelle destilleringsteknikker og brænder for innovation. De elsker at eksperimentere og kreere ny utraditionelt og det man kan kalde ”moderne” spiritus. 


Pink Pepper Gin er Audemuses første produkt. Denne gin blev opfundet for at lave en ny aromatisk, stærk og kompleks ny form af gin. De prøver at afvige fra de traditionelle enebærprægede gin, og har i stedet formået at skabe en gin, der udvikler sig afhængig af, hvordan den bliver nydt og hvornår den bliver nydt. Hvis man smager en ”ung” flaske, hvilket betyder en Pink Pepper Gin, som netop er blevet produceret, så vil man kunne opleve en mere frisk, kølig og krydret gin hvor noter af enebær, kardemomme og peber kommer meget frem. Hvis man varmer ginnen lidt i sit glas, vil ginnen ændre smag, og man vil opleve, at der vil komme noter af vanilje, tonkabønne og honning frem for de tidligere nævnte smagsnoter. Denne gin er fuld af smag og utrolig aromatisk, hvilket gør den perfekt til at nyde rent eller i cocktails.


Pink Pepper Gin består af 9 botanicals. De primære botanicals er enebær, rosa peber og kardemomme. Alkoholbasen er en infusion af en fin neutral spiritus sammen med honning, vanilje og tonkabønne. Det tager typisk et par måneder at producere Pink Pepper Gin, hvilket betyder at de ikke producerer mange flasker ad gangen.


I en gin og tonic kan du bruge Pink Pepper Gin med Fever-Tree Indian Tonic Water, og servere den med tonkabønne og rosa peber.