Bar Plata Cocktailbar

Efter to herlige år med Bar Plata på CANblau Tapasbar, synes vi tiden var moden til, at ’komme op’ fra vores hyggelige kælderbar under tapasbaren, og ud i gadeplan med vores helt egen DNA.

Bar Plata Cocktailbar ledes fortsat sikkert af Vince og hans dygtige og kreative team af cocktailsvingere. Cocktails inspireret af sæsonen er i højsædet – det samme er smagsudfordringer fra vores gæster.

Gin er naturligvis en helt naturlig og stor del af vores omfattende sortiment – det er vel ikke kun for sjovt Bar Plata i september 2018 afholdte ’Verdens største Ginsmagning’.

Vi har tændt for den sprøde lounge musik, pudset glassene, lavet store, runde isterninger, strøget skjorten og skruet op for det gode humør.

Vi glæder os til at se jer indenfor til en cocktail, en gin og tonic eller en rom.

Se cocktaikort her: Bar PLATA Barkort web

Bar Plata Dining – Late night dining

Anders Holm er manden i køkkenet – klar med sæsonbestemt menu og barsnacks, og som noget helt nyt i Århus – Mulighed for late night dining (se åbningstiderne).

Med åbningstider i køkkenet helt frem til midnat, er det nu muligt at bestille et sent bord (eller kigge forbi og se om der er plads).

Vores ambition er at servere et måltid mad af høj kvalitet og godt håndværk, nu også efter teater, biograf eller koncertbesøg.

Dining sker primært fra vores hyggelige 1. sal, og du kan frit vælge mellem cocktail og vinmenu.

Se menukort her: Bar PLATA Menukort web

Åbningstider

Tirsdag – torsdag            17.00 – 00.00 (køkkenet lukker kl. 23.00)

Fredag                               17.00 – 02.00 (køkkenet lukker kl. 00.00)

Lørdag                               12.00 – 02.00 (køkkenet lukker kl. 00.00)

Om Os

Siden Bar Plata åbnede dørene op i 2016 har tanken bag Bar Plata altid været at skabe et kvalitetsfrirum, hvor gin, rom og champagne er hovedingredienserne. Suppleret med innovative barsnacks håber vi du finder dig til rette i vores barmiljø, i selskab med rolige toner og ekstraordinær god service og gedigent bararbejde.

I dag har vi videreudviklet konceptet, således at man kan finde mange af produkterne, som vi arbejder med bag baren inden for gin og tonic kategorien, i vores webshop.

Bar Plata holder åbent tirsdag, onsdag, torsdag, fredag og lørdag, det er muligt at reserverer lokalerne til arrangementer de andre dage. Hvis man vil være sikker på at få et bord, er det en god ide at bestille på forhånd. Send en mail til reservation@barplata.dk, hvis man vil bestille bord til samme aften anbefales man at ringe på telefon 23 10 20 10.

Vi sælger primært til erhvervskunder og private.