Om Os

Siden Bar Plata åbnede dørene op i 2016 har tanken bag Bar Plata altid været at skabe et kvalitetsfrirum, hvor gin, rom og champagne er hovedingredienserne. Suppleret med innovative barsnacks håber vi du finder dig til rette i vores barmiljø, i selskab med rolige toner og ekstraordinær god service og gedigent bararbejde.

I dag har vi videreudviklet konceptet, således at man kan finde mange af produkterne, som vi arbejder med bag baren inden for gin og tonic kategorien, i vores webshop.

Bar Plata holder åbent tirsdag, onsdag, torsdag, fredag og lørdag, det er muligt at reserverer lokalerne til arrangementer de andre dage. Hvis man vil være sikker på at få et bord, er det en god ide at bestille på forhånd. Send en mail til reservation@barplata.dk, hvis man vil bestille bord til samme aften anbefales man at ringe på telefon 8688 8819.

Vi sælger primært til erhvervskunder og private.

 

ÅBNINGSTIDER: 

Torsdag: 17:00 - 00:00

Fredag: 17:00 - 02:00

Lørdag: 17:00 - 02:00

 

MENUKORT 01/12/2017 - 01/03/2018:  Se menukort her

 

Hvem er BAR PLATA?

Gin er det nye sort, og tilbage i 2016 åbner Bar Plata, en af Aarhus første ginbarer, ved siden af tapasrestauranten CANblau Tapasbar på Klostertorv. Inspirationen til Bar Plata kommer fra det kombinerede bar- og restaurantkompleks El Nacional i Barcelona, og ejerne lægger vægt på at skabe et eksklusivt sted, hvor musikken er rolig, og personalet er veluddannet.

I 2017 er konceptet blevet videreudviklet og mange af de produkter, vi arbejder med bag baren, kan købes igennem vores webshop: www.barplata.dk.Her kan man gå på opdagelse i vores ginudvalg med 100 forskellige og nøje udvalgte gin fra hele verden samt et bredt udvalg af tonic.

Nu siger kalenderen 2018 og vi vil gerne prøve noget stort og vildt: Derfor afholder Bar Plata Verdens Største Ginsmagning i Aarhus d. 13/10/2018, og du er inviteret!

Kom og vær med til et helt unik arrangement, hvor du kan være med til at slå en potentiel verdensrekord! Guinness Book of Records er kontaktet, og de har accepteret vores mål om at slå verdensrekorden.

Målet er først og fremmest at få slået den nuværende rekord på 796 deltagere, men vi håber at kunne nå helt op på 990 deltagere. Der er dog endnu et stykke vej, før rekorden er i hus. I øjeblikket er godt 100 meldt til, men billetsalget er også først lige startet.

Gin bliver mere og mere populært, og den udvikling støtter vi selvfølgelig op om. Derfor tror vi på, at vi sammen kan sætte verdensrekorden i at samle flest mennesker til én ginsmagning her i Aarhus.

Køb din billet til Verdens Største Ginsmagning ved at klikke HER!

Vi glæder os!