Ojo De Agua Gin

Varenummer: 1013
489,00 kr

Lagerstatus: På lager

Der findes i øjeblikket mere end 65 forskellige tyske ginmærker, som hver i sær har sin helt egen karakter, og dette gør at Tyskland har opnået en ledende position i ginverdenen. Nu ser det ud som om at schweizerne også er blevet forelsket i enebærspiritussen, hvilket er til at finde i den eksotiske Ojo De Agua Gin, som er et fremragende eksempel på schweizisk destillationskunst.


Den fascinerende Ojo De Agua Gin fra Schweiz er baseret på nogle specielle ingredienser og skiller sig tydeligt ud fra mængden. Basen er af neutral spiritus, og der bliver anvendt traditionelle botanicals, som enebær, til ginnen. Succesen bag Ojo De Agua Gin ligger måske i, at den er beriget med citroner, der ikke er dyrket i Middelhavsområdet i Europa, men specielt importeret fra Tucuman i Argentina. Derudover har de schweiziske destillatører bag Ojo De Agua Gin et godt forhold til flere argentinske vinproducenter fra Mendoza-regionen, som tilsammen er med til at skabe denne vidunderlige gin.


Ojo De Agua Gins smag og aroma er baseret på en ekstraordinær blanding af frugt, vin og enebær, som har en vedvarende smag. Denne raffinerede spiritus er forfriskende, frugtagtig, urtet og delikat og nogle gange krydret. Ojo De Agua Gin har et argentinsk aftryk, der er baseret på de udsøgte råvarer, der dyrkes og forarbejdes uden kemikalier, hvilket er med til at give ginnen en mere naturligt smag.


Server Ojo De Agua gin med en indian tonic vand, som f.eks Fever-Tree Indian Tonic Water eller Thomas Henry Tonic Water, og server den med appelsin og rosmarin.