NYD Dorothy Parker Gin

Varenummer: 1064
389,00 kr

Lagerstatus: På lager

NYD Dorothy Parker er en amerikansk gin, som bedst kan betragtes som i en klasse for sig selv. En anerkendt gin af høj kvalitet, hvor grundspiritussen er fremstillet af korn og rug. NYD Dorothy Parker bliver produceret af New York Distilling Company, som bl.a. er kendt for at producere to andre kendte ginmærker, nemlig Perry’s Tot og Chief Gowanus.


New York Distilling Company anvender både traditionelle botanicals samt særlige ingredienser når de skal producere NYD Dorothy Parker. Med hele 44 % alkohol er NYD Dorothy Parker meget behagelig og harmonisk i duften med tydelige enebær, citrus og søde kaneltoner. Den er krydret, elegant og afrundet i munden med noter af hibiscusblomsten, enebær og citrus. Ginnen er en hyldest til Dorothy Parker, den berygtede forfatter, digter og satiriker, som var kendt for sin skarpe, bidende humor i 40’ernes og 50’ernes New York.


NYD Dorothy Parer egner sig godt til martinier og friske cocktails, som f.eks. Aviation eller Tom Collins. Vi anbefaler enten Fever-Tree Indian Tonic Water eller Thomas Henry Tonic Water som tonic til en Dorothy Parker gin og tonic.