Master's Gin

Varenummer: 1067
189,00 kr

Lagerstatus: På lager

Ultra blød og rund gin. Dejlig citrusorienteret. Frisk og mild. Den skal prøves!


Enhver, der mener, at gin skal komme fra England bør genoverveje dette. Flere og flere europæiske lande – og USA – har specialiseret sig i gin. Den spanske gin, Master’s Dry Gin, fortjener en anbefaling herfra. Ginnen er produceret af firmaet Destilerias MG, som så dagens lys i 1835. Gennem 200 års erfaring med spiritus har virksomheden formået at producere denne fantastiske gin, hvilket er et bevis på at Destilerias MG forstår sit håndværk.


Master’s Dry Gin er resultatet af en tredobbelt destillation, hvilket ofte er tilfældet når der er tale som spansk gin. Den tredobbelte destillering gør, at ginnen bliver mere ren i smagen, men samtidig beholder dens høje kvalitet. Botanicals som enebær og koriander fra Spanien og kardemomme fra Guatemala bliver anvendt til denne gin. Disse hovedingredienser bliver destilleret for sig selv, imens man i en separat destillat destillere appelsiner fra Valencia og bitre citroner fra Sevilla. Disse ingredienser bliver udblødt i et helt år, før det blandes med hovedingredienser, hvor så det hele bliver destilleret sammen en tredje gang.


Master’s Dry Gin fra Barcelona afgiver dejlige frugtagtige undertoner, der passer godt med noter af enebær og krydderurter. I en gin og tonic anbefaler vi, at man bruger en klassisk indian tonic, som f.eks. Fever-Tree Indian Tonic Water eller Thomas Henry Tonic Water. Dertil serverer vi næsten altid en Master’s Gin og Tonic med appelsin eller citron.