Martin Miller Westbourne Gin

Varenummer: 1088
369,00 kr

Lagerstatus: På lager

Hvis der er et land, som er kendt for sine lækre gin, så er det England. I hjertet af Black Country ligger Langley destilleriet, som producerer Martin Miller’s Gin og Martin Miller’s Westbourne Strength Gin. Botanicals-opskriften omfatter cassia, kanel, knust muskat og lakrids, plus en anden hemmelig ingrediens, der højst sandsynligt er agurk. Ligesom alle andre gin bliver Martin Miller’s fortyndet med demineraliseret vand og aftappes med en alkoholstyrke på 40 %. Denne gin tager dog et skridt videre, og sender ginnen til Island, hvor den bliver blandet med det, man mener er det reneste vand på jorden. Det er muligvis dette gletsjervand, der gør Martin Miller så enestående.


Martin Miller Westbourne Gin laves på samme måde som Martin Miller Gin, men aftappes med en alkoholstyrke på 45,2 %. Denne gin er kendt for sin bløde og rene karakter. Det er ikke kun enebær, der kendetegner duften og smagen, men også appelsin, citron, agurk og koriander. Dette gør ginnen ret robust og giver den en krydret og frugtig karakter. Der er også tilsat et strejf af kanel, hvilket virker rigtig godt i blandingen. Selvom det er en dry gin, smager Martin Miller Westbourne Gin alt andet end tørt eller kedeligt.


De anvendte ingredienser er et fyrværkeri i næsen og i munden og kan opfylde selv de højeste krav. Der er markant forskel på Martin Miller gin og Westbourne gin. Selv om de er produceret på sammen måde, er det utroligt at opleve, hvor meget en stigning af alkoholprocenterne kan gøre ved en gin. Server denne gin med Thomas Henry Tonic Water og med kanel og citron.