Makar Old Tom Gin

Varenummer: 1019
485,00 kr

Lagerstatus: På lager

Makar Old Tom genintroducerer en gammeldags, sødere version af gin, der var tæt på at uddø i gin-verdenen, men som har oplevet en comeback på gin-fronten de sidste par år. Før man drak ”dry-gin” som mange gør i dag, var det mere populært i gamle dage at gin var sødere og mere fyldig i smagen. Denne type gin bliver genoplivet i Makar Old Tom, som får bitterhed fra enebær, citrus fra appelsiner, sødme fra mandler og fyldighed fra honning til at komplementere hinanden til en fuldendt, sød gin. Resultatet af Makar Old Tom er en exceptionel, velbalanceret, kompleks, sød gin som passer perfekt til klassiske cocktails som Tom Collins eller en Martinez.


Makar Old Tom gin består af botanicals såsom enebær, kvan, sort peber, lakrids, korianderfrø, appelsin, citron, søde mandler og honning. Denne gin virker rigtig godt med Fever-Tree Indian tonic, serveret med rosmarin og citron. I stedet for rosmarin kunne man bruge sort peber, appelsin eller tørrede enebær som garniture, afhængig af om du er til en krydret eller sød gin og tonic.


Glasgow Distillery kan spores tilbage til 1770, da det oprindelige Glasgow Distillery blev opført på Dundashill – i løbet af 1800 fungerede det under navnet Glasgow Distiling Company, og var velkendt for deres pot stills og røgede whisky. I 1902 lukkede destilleriet og blev fuldstændig jævnet med jorden, så intet er tilbage fra dengang.
I 2012 besluttede Liam Huges og hans forretningspartnere, at Glasgow havde eksisteret længe nok uden et destilleri, der lavede single malt, og de begyndte at arbejde hen mod åbningen af et sådan. Destilleriet startede produktionen af Makar Gin i 2014 – den første i Glasgows historie, og fyldte deres første fad d. 4 marts 2015.