Ki No Bi Kyoto Dry Gin

Varenummer: 1023
440,00 kr

Lagerstatus: På lager

Ki No Bi Gin er lavet på The Kyoto Distillery, Japan, og er den første af sin slags. Håndlavet, japansk gin hvor der er lagt vægt på opmærksomhed til detaljer, delikatesse og præcision. Ginnen er lavet på en base af risvin og lokale botanicals, herunder yuzu, hinoki, sansho, peber og gyokuro te, alle hentet fra lokale producenter i Kyoto. I starten havde destillatørerne 40 forskellige botanicals til denne gin, men de har skåret det ned til 11 botanicals som alle kommer fra Kyoto. Ki No Bi gin har en genkendelig tør og elegant smag, med en japansk karakter: Ren, perfekt balanceret med særprægede aromaer og en finish af lys ingefær. 


I Japan mener de, at man ikke kan være ekspert på alle ting. De synes det er bedst at forsøge at mestre en ting. I modsætning til mange producenter der producerer flere varianter af spiritus, er gin det eneste The Kyoto Distillery producerer. Deres destilleringsapparater blev produceret i Tyskland af den kendte producent, Christian Carl. Deres opsætning giver dem mulighed for at tage maksimere smagen af de forskellige botaniske ingredienser, hvilket resulterer i maksimal smag i ginnen. 


Udover at destillere de forskellige botanicals, er forskellen i Ki No Bi Gn at de også blender deres botanicals i seks forskellige kategorier, som de destillerer individuelt: Base, citrus, te, urtet, krydret og blomstret. Når de forskellige kategorier er destilleret, bliver de blended som resulterer i Ki No Bi - Kyoto Dry Gin. 


Vi anbefaler at nyde Ki No Bi Gin ren, i en Martini eller i en klassisk gin og tonic. Server Ki No Bi Gin med en allround tonic som Fever-Tree Indian Tonic Water med citron.