Hven Navy Strength Gin

Varenummer: 1006
400,00 kr

Lagerstatus: På lager

Spirit of Hven Organic Navy Strength Gin, der bliver produceret på den lille svenske ø Hven, er noget af det bedste spiritus, som svenskerne kan byde på. Øen Hven ligger i Øresund, beliggende mellem Danmark og Sverige, og det er her vi finder destilleriet ”Spirit of Hven Backafallsbyn”, som også er kendt for at producere rom, whiskey, eau de vie og diverse likør.


Denne gin bliver produceret med friske botanicals som udblødes i 24 timer i fin neutral spiritus, efterfulgt af en 18 måneders fadlagring på amerikanske egetræsfade. Herefter destilleres alkoholen i destilleriets kobberdestillator, hvilket resulterer i en luksuriøst krydret gin med delikate noter af citrus og enebær. Til sidst bliver Spirit of Hven Organic Navy Strength Gin aftappet med hele 57.1 % alkohol.


Spirit of Hven Organic Gin indeholder klare og friske citrusnoter, med en blød smag af vanilje og kvanrod. Ved at bruge svensk enebær giver det ginnen en dejlig rund karakter, samtidig med at den giver en lang halvkrydret, skarp og fyldig smag. Det er en fremragende gin, der fortjener et nærmere bekendtskab med enhver beundrer af denne stil.


Denne gin kan nydes ren eller med is. I en gin og tonic anbefaler vi, at man anvender citroner og en indian tonic som Fever-Tree Indian Tonic Water.