Humphrey Taylor Gin

Varenummer: 1033
399,00 kr

Lagerstatus: Ikke på lager

Humphrey Taylor Gin er en gin lavet på en gammel, engelsk opskrift som produceres af Chelsea Distillery, der blev grundlagt i 1770. Destilleriet blev mere og mere berømt for gin, brandy og likører lavet af urter og blomster fra deres egen have omkring destilleriet. I 1851 og 1862 vandt destilleriet guldmedaljen på ”Great International Exhibition” i London.


Opskriften af denne gin kommer fra destilleriets tidlige dage og er næppe blevet ændret siden da. Humprey Taylor Gin destilleres i små partier og aftappes manuelt i nummererede flasker. Smagsoplevelsen starter med en dejlig enebær-betonet friskhed i duften. En afslappet enebær og citrus slår sig sammen med ginnens ni botanicals – bl.a. enebær, korianderfrø, kvanrod, kassiabark, stjerneanis, citron, bitter appelsin og rosenblad. En behagelig lang eftersmag holder smagen i munden, mens en alkoholstyrke på 48 % giver en intens og stærk karakter af enebær.


Simpelthen unik og smager af en ægte victoriansk gin. Server denne gin med Fever-Tree Mediterranean Tonic eller 1724 tonic. Denne gin egner sig også rigtig godt til en klassisk Martini serveret med oliven.