Hernö Sloe Gin

Varenummer: 1024
519,00 kr

Lagerstatus: På lager

I 2013 var der intet ginmærke der var lige så godt som Hernö gin. Under den årlige Spirits Masters Award blev Hernö gin kåret som Gin stormester tilbage i 2013, og har lige siden oplevet et boom på ginmarkedet. Ginnen er et pragtfuldt eksempel på godt svensk håndværk og bliver produceret i et lille destilleri på Hernö Brenneri i Dala af grundlæggeren og master destiller Jon Hillgren. Hernö Gin er en rund og behagelig London Dry Gin, med stærke noter af enebær, frisk citrus noter og en blomstret kompleksitet, der gør at ginnen kan nydes rent men også fantastisk i en gin og tonic.


Hernö gin lancerede Skandinaviens første slåengin, Hernö Sloe Gin, tilbage i efteråret 2015. Denne slåengin er baseret på Hernö London Dry, hvor Jon Hillgren tager økologiske slåenbær og lader dem udbløde i deres gin i tre måneder, efterfulgt af en tilsætning af naturlige sødemidler. Slåenbær giver ginnen en vis tørhed, men balancerer godt med sødmen.


I næsen vil man opleve en blomstret nuance med søde noter af vanilje, og et strejf af nødder og milde egetræsnoter. Man vil opleve en blomstret og cremet gin, som kan minde lidt om marmelade, men er samtidigt tør og behagelig.


Nyd Hernö Sloe Gin ren, med is, som en French 75 cocktail, som består af gin, citron, sukker og champagne eller nyd den i en gin og tonic. Server denne gin med Fever-Tree Sicilian Lemonade for en syrlig men frisk gin og tonic, eller brug Thomas Henry Elderflower Tonic, hvis man er mere til den søde side.