Hernö Blackcurrant Gin

Varenummer: 1096
419,00 kr

Lagerstatus: På lager

I 2013 var der intet ginmærke der var lige så godt som Hernö gin. Under den årlige Spirits Masters Award blev Hernö gin kåret som Gin stormester tilbage i 2013, og har lige siden oplevet et boom på ginmarkedet. Ginnen er et pragtfuldt eksempel på godt svensk håndværk og bliver produceret i et lille destilleri på Hernö Brenneri i Dala af grundlæggeren og master destiller Jon Hillgren. Hernö Gin er en rund og behagelig London Dry Gin, med stærke noter af enebær, friske citrusnoter og en blomstret kompleksitet, der gør at ginnen kan nydes ren, men også fantastisk i en gin og tonic.


Hernö Blackcurrant er en spiritus baseret på deres London Dry Gin. De blander deres gin med spandevis af brombær og lader dem hvile i et par dage, før de presser bærrene for at få hele smagen frem i spiritussen. Derefter bliver ginnen sødet med en god portion solbær for at fjerne bitterheden og give den en sødere karakter. Denne gin er en dyb, mørk og velsmagende solbærgin, som har en lys, sprød og sød solbærduft. Enebær kommer meget frem i smagen, efterfulgt af en voksende kompleksitet og en fed og dominerende solbær sødme.


Nyd Hernö Blackcurrant rent, med is, som en French 75 cocktail, som består af gin, citron, sukker og champagne eller nyd den i en gin og tonic. Server denne gin med Fever-Tree Sicilian Lemonade for en syrlig, men frisk gin og tonic, eller brug Thomas Henry Elderflower Tonic, hvis man er mere til den søde side.