Hayman Sloe Gin

Varenummer: 1061
199,00 kr

Lagerstatus: På lager

Denne engelske gin, der faktisk er en ginlikør, kommer fra Hayman-destilleriet, som er kendt for at lave exceptionelle gode gin. Hayman Distillers London bruger slåenbær til at producere denne gin, som giver dens unikke varme aroma og specielle karakter. Bærerne bliver håndplukket i England, hvor så Hayman-destilleriet sorterer i bærerne, således at det kun er de bedste slåenbær, der bliver anvendt til produktionen af Hayman Sloe Gin. Derefter trækker de udvalgte slåenbær i ginlikøren i flere måneder, hvor så de til sidst tilsætter naturligt sukker, som så giver den endelige, unikke smag.  


I næsen vil man opleve en rig aroma af modne frugter og bær. Når du smager Hayman Sloe Gin vil du opleve at første slurk er fed, fyldig og behagelig at drikke. Det er en lækker og sød gin med ekstravagante frugtnoter, hvor man tydeligt kan smage slåenbær. Nogen mener også, at Hayman Sloe Gin er præget af en intens bittersød tone, som er typisk inden for sålen-gin kategorien.


Med en alkoholprocent på 26% er denne gin ikke tung og tillader i stedet for en fremragende smagsoplevelse – både ren, ”on the rocks”, i en cocktail eller i en gin og tonic. Denne gin tilbyder en spektakulær smagsoplevelse til enhver feinschmecker, som elsker gin og likører.