Priser:
De opgivne priser er i danske kroner inkl. moms og de pr. d.d. gældende afgifter. Der tages forbehold for udsolgte varer og trykfejl. Priserne er opgivet pr. enhed – vær opmærksom på at nogle priser kun gælder v. køb af hele kasser hvor antal stk. i kasse fremgår under produktbeskrivelsen.

Bestilling:
Når du handler hos barplata.dk skal du afgive en række oplysninger navn, adresse, e-mailadresse og telefonnummer. Disse oplysninger er nødvendige, fordi vi selvfølgelig skal vide, hvor vi skal sende varerne til, men også for at vi kan kontakte dig, hvis der er problemer med din ordre i form af udsolgte varer eller lignende. Har du spørgsmål til brugen af webshoppen eller varerne er du altid velkommen til at kontakte os på e-mail kontakt@barplata.dk eller telefon +45 26 74 49 90.
OBS - INTET SALG AF ALKOHOL TIL PERSONER UNDER 18 ÅR.

Klager:
Vi arbejder hver dag for at levere den bedste service og de bedste produkter, og vi vil derfor gerne høre fra dig, hvis der er noget, vi kan gøre bedre.
Kontakt os endelig i dette henseende på e-mail kontakt@barplata.dk eller telefon +45 26 74 49 90.

Betaling:
Når du bestiller varer hos déliqat.dk kan du enten betale med dankort, eDankort (netbank), MasterCard, Maestro, Visa, Visa Electron, JCB eller American Express.

Betalingskort:
Hvis du betaler med betalingskort trækkes pengene på din konto, når bestillingen er gennemført.
Selve betalingen foregår, for at sikre dine data, via en sikker forbindelse til PBS.

Fortrydelsesret:
Bestillinger hos barplata.dk er omfattet af reglerne om fjernsalg i dørsalgsloven.
Det betyder at du som kunde har 14 dages fuld returret.
Varer undtaget fortrydelsesretten

Følgende varetyper er undtaget fortrydelsesretten:

aftaler omfattet af § 7, stk. 2:

Levering af fødevarer, drikkevarer eller andre varer til husholdningens løbende forbrug, som leveres fysisk til forbrugerens hjem, bopæl eller arbejdsplads af en erhvervsdrivende, der ofte og regelmæssigt betjener faste ruter,
levering af varer, som er fremstillet efter forbrugerens specifikationer eller har fået et tydeligt personligt præg,
levering af varer, som må antages at blive forringet eller forældet hurtigt,
levering af forseglede varer, som af sundhedsbeskyttelses- eller hygiejnemæssige årsager ikke er egnet til at blive returneret, og hvor forseglingen er blevet brudt efter leveringen,
levering af varer, som på grund af deres art bliver uløseligt blandet sammen med andre varer ved leveringen,
levering af alkoholholdige drikkevarer, hvor prisen blev fastsat ved købsaftalens indgåelse og levering først kan finde sted efter 30 dage, og hvor den faktiske værdi afhænger af markedskonjunkturer, som den erhvervsdrivende ikke har indflydelse på,
aftaler, der indgås på en offentlig auktion,
aftaler om varer, værdipapirer eller tjenesteydelser, hvis prisen afhænger af udsving på kapitalmarkedet, som den erhvervsdrivende ikke har nogen indflydelse på, og som kan forekomme i fortrydelsesperioden.

Du mister din fortrydelsesret, hvis;

- du bryder forseglingen på varer, som af sundhedsbeskyttelses- eller hygiejnemæssige årssager ikke er egnet til at blive returneret.