Half Crown Gin

Varenummer: 1068
199,00 kr

Lagerstatus: Ikke på lager

Til tider står det klart med spiritus af enhver art, at det er umagen værd, hvis fabrikanten har meget omtanke for detaljer. Typisk starter det med udvælgelsen af råmaterialer og ingredienser såvel som destillationen og produktpræsentationen. Det viser sig, at produktion i små partier altid er i stand til at holde et højt kvalitetsniveau og sikre en vis individualitet. Et godt eksempel på dette er Rokeby’s Half Crown London Dry Gin fra England, som for nylig fandt vej til det danske marked.


Rokeby’s Half Crow London Dry Gin gør det klart med sit udseende, at den respekterer tradition og historie. Mærkaten har en tydelig vintage flair og henviser tankerne til første gang England og resten af Storbritannien opleve en boom. Den mørke flaske minder om fortidens apotekerflasker.


Ginnen leverer en utrolig flot enebær profil, der er destilleret med potstill på den traditionelle måde. Rokeby’s Half Crown Gin er en allround klassiker uden eksotiske botanicals. Half Crown Gin er et smagfuldt, aromatisk, tørt og traditionelt produkt med en harmonisk balance og finesse. Den er lidt jordet, men har en stærk næse og smag. Nyd denne gin med Fever-Tree Mediterranean Tonic eller 1724 tonic med citron. Den smager også fantastisk med den nye Fever-Tree Aromatic, hvis man er til en lidt mere aromatisk smagsoplevelse.