Gunroom Navy Gin

Varenummer: 1022
369,00 kr

Lagerstatus: På lager

Gunroom består af tre produkter, en navy-gin, en London Dry Gin og en12 botanical gin, alle skabt af Renbjer & Magnusson.Gunroom gin destilleres i en kobberpande ifølge London Dry Gin regler og derefter modnet i gamle whiskyfade i 45-60 dage. Denne proces giver Gunroom en særdeles blød og rund finish med elementer af sød vanilje, appelsinskal og krydderier i sammensætning.


Gunroom Navy Gin er lavet med 12 håndplukkede ingredienser til at afspejle gin fra det 19 århundrede. Man vil kunne smage at der er især meget fokus på enebær. Den indeholder bl.a. enebær, koriander, kvanrod, lakrids, kanel, citron og appelsin, men det der giver denne gin dens unikke karakter er fadlagringen i gamle whiskyfade. Med 57 % alkohol tilhører Gunroom Navy Gin kategorien "Navy Strength Gin". 


At lade gins modne i fade var en naturlig proces for alle gin i det 19. århundrede eftersom glasflasker stadig var en luksusvare da på tidspunkt, hvilket tvang importører af gin til at bevare gin i fade for at overleve den lange rejse fra England til Indian. Gin blev således på daværende tidspunkt opdaget af verden med en vis fad karakter, der er næsten ikke eksisterer i dag. Det er kun her for nylig at fadlagret gin er ved at komme tilbage på markedet. Oplev en historisk gin & tonic eller en klassisk cocktail som Pegu Club med Gunroom Navy Gin. I en gin og tonic anbefaler vi at servere Gunroom Navy Gin med Fentimans Botanical Tonic Water eller 1724 Tonic Water og citron. 


Pegu Club Cocktail:


Denne klassiske cocktail blev opfundet i en britisk klub i Burma i 1930erne. 


5 cl. Gunroom London Dry Gin 


2 cl. China China


2 cl. Lime juice


2 dask Angostura Bitters. 


Hæld alle ingredienser ned i en shaker, og ryst med is. Server i cocktailglas med lime eller grape.