Gunroom London Dry Gin

Varenummer: 1066
279,00 kr

Lagerstatus: På lager

Gunroom består af tre produkter, en navy-gin, en London Dry Gin og en12 botanical gin, alle skabt af Renbjer & Magnusson.Gunroom gin destilleres i en kobberpande ifølge London Dry Gin regler og derefter modnet i gamle whiskyfade i 45-60 dage. Denne proces giver Gunroom en særdeles blød og rund finish med elementer af sød vanilje, appelsinskal og krydderier i sammensætning.


Gunroom London Dry Gin indeholder bl.a. enebær, koriander, kvanrod, lakrids, kanel, citron og appelsin, men det der giver denne gin dens unikke karakter er fadlagringen i gamle whiskyfade. 


At lade gins modne i fade var en naturlig proces for alle gin i det 19. århundrede eftersom glasflasker stadig var en luksusvare da på tidspunkt, hvilket tvang importører af gin til at bevare gin i fade for at overleve den lange rejse fra England til Indian. Gin blev således på daværende tidspunkt opdaget af verden med en vis fad karakter, der er næsten ikke eksisterer i dag. Det er kun her for nylig at fadlagret gin er ved at komme tilbage på markedet. Oplev en historisk gin & tonic eller en klassisk cocktail som Pegu Club med Gunroom London Dry Gin. I en gin og tonic anbefaler vi at servere Gunroom London Dry Gin med Fentimans Botanical Tonic Water eller 1724 Tonic Water og citron. 


Pegu Club Cocktail:


Denne klassiske cocktail blev opfundet i en britisk klub i Burma i 1930erne. 


5 cl. Gunroom London Dry Gin 


2 cl. China China


2 cl. Limejuice


2 dask Angostura Bitters. 


Hæld alle ingredienser ned i en shaker, og ryst med is. Server i cocktailglas med lime eller grape.