Gracias A Dios Gin

Varenummer: 1016
489,00 kr

Lagerstatus: På lager

Gracias a Dios er en gastronomisk gruppe baseret i Mexico, som er mest orienteret i håndlavet produktion af mezcal. Til dette projekt kom de med et nyt produkt, som har til formål at give ginkendere den første mexicanske gin destilleret fra Agave. Mere specifikt er den destilleret med agave espadin, som størstedelen af mezcals er lavet af.


Gracias a Dios er destilleret tre gange, og under den tredje destillering har holdet bag denne gin tilført 32 mexicanske planteekstrakter, der repræsenterer de 32 stater i den mexicanske republik. Noter af enebær er meget fremtrædende, men man vil også opleve røgede noter og citrusnoter træde meget frem.


Gracias a Dios er en dobbeltdestilleret mezcal, 100% kunsthåndværk og håndlavet med ”piñas” fra espadin agaven og andre botanicals fra Santiago Matatlán, Oaxaca. Med en stærk, aromatisk og afbalanceret smag er denne gin produktet af fire generationer af maestros mezcaleros, der traditionelt har haft et ry for at producere håndlavet kvalitetsspiritus.


Denne gin er en gin for ginkendere, og ikke til dig som er ny indenfor gin. Nyd Gracias a Dios med Fever-Tree Mediterranean Tonic og lime.