Gin Del Professore Madame

Varenummer: 1084
459,00 kr

Lagerstatus: På lager

Gin Del Professore Madame og Monsieur er en hyldest til den berømte Jerry Thomas, som var berømt på spiritusscenen i det 19. århundrede. Han var en amerikansk bartender, der eksperimenterede meget med cocktails og longdrinks i 1800-tallet, og fik kælenavnet ”Professoren”. Han skrev bogen ”Bar-Tender’s Guide”, som fortalte folk, hvordan man kunne bruge showmanship og kreativitet til at kreere cocktails, samtidig med at man underholdte sine gæster. På grund af hans rige indflydelse på bartender-verdenen er han også kendt som ”the father of American mixology”.


Antica Distilleria Quaglia og The Jerry Thomas Speakeasy Bar er gået sammen og har produceret to typer af gin. Gin del Professore, the Monsieur, som minder om en klassisk gin med stærke enebær og citrusnoter, og the Madame, som har en sødere profil med kanel, vanilje og rosenoter. Begge gin repræsentere den gamle metode at producere gin på: ’Bathtub gin’-metoden. Denne gintype var populær under forbudstiden i USA, hvor man nemt kunne producere gin derhjemme, i værtshuse eller i destillerier, men slutresultatet var typisk ikke det bedste. I dag har producenter bag Jerry Thomas Speakeasy-baren formået at producere en gin gennem bathtub-metoden, hvor de udelukkende bruger råvarer af det højeste kvalitet. De producerer ginnen ved at tage et blend af enebær, urter og krydderier med målet om at skabe en dyb kompleksitet af aromaer. Hverken den ene eller anden gin er industrielt filtreret, hvilket betyder at ginnen beholder sin oprindelige naturlige ravlige farve.


Med hensyn til smag og aroma er Gin Del Professore Madame subtil og sød, som skyldes vaniljen og kanelen. Ginnen har en blomstrende duft af roser med en krydret undertone. Urter som koriander, enebær og vanilje går hånd i hånd med kanelens skarphed og delikate sødme. Man kan godt gå hen og betegne denne gin som en lidt feminin og elegant en af slagsen. Hvis du er til elegant, floral, aromatisk og sød gin, er du det rigtige sted.


Server denne gin med Fever-Tree Indian Tonic Water og med kanel og vanilje hvis du er til en sødere oplevelse, ellers virker den også rigtig godt med appelsin.