Four Pillars Solera Barrel Aged Gin

Varenummer: 1042
749,00 kr

Lagerstatus: På lager

Indvandrere fra Europa bragte vinkultur til Australien for hundrede år siden og til dags dato dyrkes og produceres mange vine i flere australske regioner. Den australske vinproduktion har påvirket produktionen af andre drikkevarer som gin og rom, og heldigvis er der for nylig åbnet et destilleri i staten Victoria i Sydøstaustralien, der eksperimenterer med gin fra Australien. Det er her Four Pillars Barrel Aged Gin bliver produceret. 


Four Pillars Barrel Aged Gin er kreeret for at levere det bedste af begge verdener: En perfekt, klassisk gin, der kan fascinere og på samme tid forkæle selv de største ginfanatikere. Det er en krydret gin, men stadig fyldt med citrusnoter – en ægte moderne, australsk gin.


For at skabe deres Barrel Aged Gin bruger de først de samme botanicals som de bruger i deres Four Pillars Rare Dry Gin. Derefter overfører de deres gin til en solera af ni franske Chardonnay-fade, som hver især har en subtilt anderledes karakter. Hvert halve år smager destillatørerne fadene og blander herefter en del af hver for at skabe denne komplekse gin. Denne gin er en intens og meget kompleks gin, men den har en stærk karakter af enebær på trods af den solera-lagring, den har været igennem. Derudover kan man fornemme ingefær, knust koriander, citrus og kanel fra lagringen i ginnen.


Navnet ”Four Pillars” kommer fra destillatørernes fire principper, som de opretholder hver gang de producerer gin:  1. Ginnen produceres i det tyske destillatet Wilma.

  2. De bruger vand fra Yarra Valley.

  3. Botanicals: Nogle er lokale, andre er skaffet fra hele verden, men de er alle samlet med masser af omhu.

  4. Kærlighed: Forpligtelse til håndværk og detalje under hele produktionsprocessen.


Server Four Pillars Barrel Aged Gin med Fever-Tree Indian Tonic Water når du laver en gin og tonic med denne gin, og server den med masser af appelsin, kanel og stjerneanis. Denne gin er genial i en Gin-Old Fashioned, som er en behagelig sipping cocktail.