Four Pillars Bloody Shiraz

Varenummer: 1030
550,00 kr

Lagerstatus: Ikke på lager

Indvandrere fra Europa bragte vinkultur til Australien for hundrede år siden og til dags dato dyrkes og produceres mange vine i flere australske regioner. Den australske vinproduktion har påvirket produktionen af andre drikkevarer som gin og rom, og heldigvis er der for nylig åbnet et destilleri i staten Victoria i Sydøstaustralien, der eksperimenterer med gin fra Australien. Det er her Four Pillars Bloody Shiraz bliver produceret. 


Four Pillar Bloody Shiraz bliver produceret i Yarra Valley, hvor destillatørernes naboer laver nogle af de fineste vine i verden. I 2015 kombinerede de deres Rare Dry Gin med nogle af de bedste Shiraz-druer i Australien for at skabe deres Bloody Shiraz Gin. Nu bruger de hvert år Yarra Valley Shiraz druer i deres gin.


Skønheden i Bloody Shiraz Gin erm at produktet er vintage, hvilket betyder at hvert batch ikke bliver det samme. Deres 2017 udgave har en utrolig levende rubinfarve, som bliver skærende lyserød, når den blandes med tonic eller sodavand. Generelt har Bloody Shiraz gin en dejlig aromatisk fyrnåleduft og er dejlig krydret med en tæt hindbærkarakter.  I ganen er den dejlig sød, med lange enebær og krydret noter. En behagelig lang eftersmag holder smagen i munden, mens en alkoholstyrke på 37,8% sikrer den perfekte balance.


Navnet ”Four Pillars” kommer fra destillatørernes fire principper som de opretholder hver gang de producerer gin:



  1. Ginnen produceres i det tyske destillatet Wilma.

  2. De bruger vand fra Yarra Valley.

  3. Botanicals: Nogle er lokale, andre er skaffet fra hele verden, men de er alle samlet med masser af omhu.

  4. Kærlighed: Forpligtelse til håndværk og detalje under hele produktionsprocessen.


Server Four Pillars Shiraz Gin Gin med Fever-Tree Indian Tonic Water, når du laver en gin og tonic med denne gin, og server den med grape, blåbær og hindbær. Den smager fantastisk rent, men egner sig også til martinier og mange af de nye frugtbaserede Collins.