Four Pillars Rare Dry Gin

Varenummer: 1098
427,00 kr

Lagerstatus: På lager

Indvandrere fra Europa bragte vinkultur til Australien for hundrede år siden og til dags dato dyrkes og produceres mange vine i flere australske regioner. Den australske vinproduktion har påvirket produktionen af andre drikkevarer som gin og rom, og heldigvis er der for nylig åbnet et destilleri i staten Victoria i Sydøstaustralien, der eksperimenterer med gin fra Australien. Det er her Four Pillars Rare Dry Gin bliver produceret. 


Four Pillars Barrel Aged Gin er kreeret for at levere det bedste af begge verdener: En perfekt, klassisk gin, der kan fascinere og på samme tid forkæle selv de største ginfanatikere. Det er en krydret gin, men stadig fyldt med citrusnoter – en ægte moderne, australsk gin.


Four Pillars Rare Dry Gin fanger essensen af nutidens kulturarv i Australien, Europa og Asien. De bruger hele appelsiner, kardemomme, kanel, stjerneanis, peber og den australske krydderurt ”lemon myrtle” i stedet for citronskal. Krydderierne og enebærrene er perfekt afbalanceret, og citrusnoterne træder også tydeligt igennem.


Navnet ”Four Pillars” kommer fra destillatørernes fire principper som de opretholder hver gang de producerer gin:  1. Ginnen produceres i det tyske destillatet Wilma.

  2. De bruger vand fra Yarra Valley.

  3. Botanicals: Nogle er lokale, andre er skaffet fra hele verden, men de er alle samlet med masser af omhu.

  4. Kærlighed: Forpligtelse til håndværk og detalje under hele produktionsprocessen.


Server Four Pillars Rare Dry Gin med Fever-Tree Indian Tonic Water eller Thomas Henry Tonic Water, når du laver en gin og tonic med denne gin, og server den med masser af appelsin. Den er ligeledes perfekt til en Dry Martini og en Negroni, hvor man er ude efter store kraftige smage.