Forest Dry Gin Winter

Varenummer: 1029
349,00 kr

Lagerstatus: Ikke på lager

Forest Dry Gin er produceret i Belgien af Jurgen Lijcops, som faktisk er sommelier, men forstår sig lige så meget gin som på vin. Han har produceret fire grundlæggende gin til Forest Dry Gin serien: Spring, Summer, Autumn og Winter, som hver i sær har sin helt egen profil der er tilpasset til årets fire sæsoner.


En dominerende smag af enebær er aktuel i alle Forest Dry-ginerne, men hver sæson vil have sin egen ginsmag med de botanicals, der passer til sæsonen. Der bliver ikke tilsat noget sødemiddel og da der kun anvendes økologiske ingredienser, giver det Forest Dry Gin en blød og rund smag. Gæringen af et mix af kornsorter og vand giver den væske, som bliver destilleret 4 gange på pot still. Herfra fås den sprit, som bruges som base til all Forest Dry-ginerne. Endelig blandes botanicals og frugt sammen med spiritusbasen.


Den vinteragtige Forest Dry Gin Winter giver en god varme og passer lige så godt til vintersæsonen som krydret rom og whisky. I modsætning til de andre gin fra Forest Dry Gin-serien, som hver især har en anderledes og mere aromatisk karakter end det man typisk forbinder med gin, er Forest Dry Gin Winter mere end ”old school” gin, som fokuserer mere på smagen af enebær. Der er masser af enebærnoter med en blød citrusprofil i denne gin. Server Forest Dry Gin Spring med Fever-Tree Indian Tonic Water og med citron.