Forest Dry Gin Summer

Varenummer: 1037
349,00 kr

Lagerstatus: På lager

Forest Dry Gin er produceret i Belgien af Jurgen Lijcops, som faktisk er sommelier, men forstår sig lige så meget gin som på vin. Han har produceret fire grundlæggende gin til Forest Dry Gin serien: Spring, Summer, Autumn og Winter, som hver i sær har sin helt egen profil der er tilpasset til årets fire sæsoner.


En dominerende smag af enebær er aktuel i alle Forest Dry-ginerne, men hver sæson vil have sin egen ginsmag med de botanicals, der passer til sæsonen. Der bliver ikke tilsat noget sødemiddel og da der kun anvendes økologiske ingredienser, giver det Forest Dry Gin en blød og rund smag. Gæringen af et mix af kornsorter og vand giver den væske, som bliver destilleret 4 gange på pot still. Herfra fås den sprit, som bruges som base til all Forest Dry-ginerne. Endelig blandes botanicals og frugt sammen med spiritusbasen.


Forest Dry Gin Summer er en rig, jordagtig og frisk gin baseret på blodappelsiner, bergamotblomster og ingefær. Ginnen har en frisk, naturlig og lidt jordagtig duft af enebær og citrus. Smagen åbner sig op til en karakteristisk kombination af citrusfrugtens surhed og bitterhed. Nyd Forest Dry Gin Summer med ingefær, lime og Fever-Tree Mediterranean Tonic Water.