Forest Dry Gin Spring

Varenummer: 1036
349,00 kr

Lagerstatus: Ikke på lager

Forest Dry Gin er produceret i Belgien af Jurgen Lijcops, som faktisk er sommelier, men forstår sig lige så meget gin som på vin. Han har produceret fire grundlæggende gin til Forest Dry Gin serien: Spring, Summer, Autumn og Winter, som hver i sær har sin helt egen profil der er tilpasset til årets fire sæsoner.


En dominerende smag af enebær er aktuel i alle Forest Dry-ginerne, men hver sæson vil have sin egen ginsmag med de botanicals, der passer til sæsonen. Der bliver ikke tilsat noget sødemiddel og da der kun anvendes økologiske ingredienser, giver det Forest Dry Gin en blød og rund smag. Gæringen af et mix af kornsorter og vand giver den væske, som bliver destilleret 4 gange på pot still. Herfra fås den sprit, som bruges som base til all Forest Dry-ginerne. Endelig blandes botanicals og frugt sammen med spiritusbasen. I dette tilfælde er Forest Dry Gin Spring destilleret på bl.a. rosenblade.


Forest Dry Gin Spring er baseret på blomster, som passer perfekt ind i billedet. Med Forest Dry Gin Spring kan du nyde årets første solstråler sammen med en nydelig aromatisk og blomstret gin. Duften og smagen er meget floral med noter af enebær, blomster og citrus. Vi anbefaler at nyde Forest Dry Gin Spring med Fever-Tree Mediterranean Tonic og citrus.