Forest Dry Gin Quersus

Varenummer: 1015
489,00 kr

Lagerstatus: På lager

Forest Dry Gin er produceret i Belgien af Jurgen Lijcops, som faktisk er sommelier, men forstår sig lige så meget gin som på vin. Han har produceret fire grundlæggende gin til Forest Dry Gin serien: Spring, Summer, Autumn og Winter, som hver i sær har sin helt egen profil der er tilpasset til årets fire sæsoner.


En dominerende smag af enebær er aktuel i alle Forest Dry-ginerne, men hver sæson vil have sin egen ginsmag med de botanicals, der passer til sæsonen. Der bliver ikke tilsat noget sødemiddel og da der kun anvendes økologiske ingredienser, giver det Forest Dry Gin en blød og rund smag. Gæringen af et mix af kornsorter og vand giver den væske, som bliver destilleret 4 gange på pot still. Herfra fås den sprit, som bruges som base til all Forest Dry-ginerne. Endelig blandes botanicals og frugt sammen med spiritusbasen.


Forest Dry Gin Quersus er en ny og speciel edition gin fra Forest Spirits. Denne exceptionelle gin er kreeret ved at fadlagre Forest Dry Gin Autumn i et år på egetræsfade fra den verdensberømte Sauternes-vin. Denne ekstraordinære kombination af Forest Dry Gin, med noter af pære, lavendel og mandarin, og den noble sødhed fra Sauternes-fadene producerer en helt unik og sofistikeret gin: Quersus. Kompleksiteten af Autumn kommer meget frem, men ved at fadlagre ginnen ender man med en markant blødere og raffineret gin med flere komplekse og ukendte noter. Den minder lidt om en eau de vie. Server denne gin med pære, appelsin og Thomas Henry Tonic Water.