Fever Island Gin

Varenummer: 1035
310,00 kr

Lagerstatus: På lager

Udover at England og Tyskland har været fremme hvad angår produktionen af gin, så er Spanien i den seneste tid kommet med flere ginmærker, der har gjort sig synlige på ginmarkedet. Især spanske ginmagere har gjort sig umage med at dække flere smagsnuancer, som ikke nødvendigvis kun har fokus på at frembringe noter af enebær. Denne slags gin oplever et boom i øjeblikket, da man har fået øjnene op for hvor lækkert gin kan smage, når man begynder at eksperimentere med flere smagsgivere, som f.eks. i dette tilfælde kommer fra det spanske køkken.


Fever Island Gin produceres på den baleariske ferieø Mallorca, hvilket forklarer ginnens eksotiske flaskedesign, som er inspireret af øens naturlige omgivelser. Fever Island Gin har mere end 10 botanicals, hvor de størstedelen af botanicals kommer fra Mallorca. I Fever Island Gin vil man finde botanicals som bl.a. enebær, mynte, fennikel, citroner, appelsin, kamille, melisse og rosmarin.


De forskellige botanicals i Fever Island Gin er med til at give en meget fyldig og krydret middelhavs-gin. Derudover fremkommer dejlige frugtagtige overtoner i ginnen, som alt i alt gør, at denne gin også kan nydes ren.


På Bar Plata elsker vi at lave en Fever Island gin og tonic med enten Fever-Tree Mediterranean eller 1724 Tonic Water. Serveret med enten mynte og rosmarin, hvis man er til den lidt mere krydrede gin og tonic, eller med appelsinskal, hvis man vil holde det simpelt og frugtigt. Fever-Tree Mediterranean virker fænomenal godt til de mange middelhavsinspirerede gin, som f.eks. Fever Island.