Ferdinand´s Saar Quince Gin

Varenummer: 1046
439,00 kr

Lagerstatus: På lager

Tysk gin er i øjeblikket ved at tage ginmarkedet med storm. Tyske producenter skyder gin ud fra alle hjørner af Tyskland. Uanset om det er fra Bayern, Hesse, øst eller nord, så produceres der i øjeblikket masser af tysk gin, som hver især har en unik regional karakter. Ferdinands Saar Quince produceres af Andreas Vallendar fra Avadis Distellery i Wincheringen, hvor Vallendarfamilien har lavet spiritus siden 1824.


Den eksklusive Ferdinand’s Saar Quince skiller sig ud fra eksisterende produkter, da den ikke bliver produceret med en rent korndestillat som andre gin, men med vin fra riesling druer. Saar Quince Gin er lavet som husets gin, Ferdinand’s Gin, ved at tilføje Saar Riesling-hvidvin til ginnen. Dette minder om nye banebrydende gin som Nouaison og Floraison fra Frankrig, hvor ginnen også har en base lavet på druer. I dette tilfælde bliver der også tilføjet den usædvanlige lokale pærekvæde-frugt fra planter, der vokser på destilleriet i Tyskland.


Ferdinand’s Saar Quince scorer mange point hvad angår duft og smag. I den 30 % Ferdinand’s Saar Quince er der et indledende indtryk af søde frugter med en fin og vinøs undertone, hvor man samtidig kan smage enebær og krydderier. Denne gin kan betragtes som det tyske svar på slåengin, grundet dens søde og syrlige frugtnoter.


Ferdinand’s Saar Quince Gin egner sig perfekt til en aperitif, men virker også rigtig godt i en gin og tonic. Server den med citron og Fever-Tree Indian Tonic Water.