Events på Bar Plata

Afhold din næste firmafest, polterabend eller arrangement på Bar Plata!

Tanken bag Bar Plata er at skabe et kvalitetsfrirum, hvor gin, rom og champagne er hovedingredienserne. Suppleret med innovative cocktails, sprøde gin og tonics, barsnacks, ekstraordinær god service og et gedigent bararbejde, håber vi, du finder dig til rette i vores barmiljø. Sammen med CANblau Tapas Bar kan vi tilbyde en gastronomisk oplevelse udover det normale, med mange forskellige nuancer og indtryk fra det spanske køkken. 

Siden vi åbnede dørerne i 2016 har vi afholdt flere forskellige arrangementer på Bar Plata. Vores team bestræber sig på, at levere fantastiske oplevelser. Hver lille del af din oplevelse vil således blive planlagt og leveret af vores erfarne og dygtige team.

Eskempler på events på Bar Plata

Plata Dining Room - Plata Dining Room skal opfattes som en unik event, hvor alle omkring Bar Plata og CANblau Tapasbar udfolder sig ekstraordinært kreativt. Dogmet for Plata Dining Room er ”Fri leg”, hvilket betyder, at bartenderne fra Bar Plata og kokkene fra CANblau arbejder sammen og skaber et creativt og unikt menukort for dig og dine gæster.

Gin- eller romsmagning - En gin- eller romoplevelse for ham eller hende, der elsker at udforske nogle af Danmarks mest eksklusive dråber og samtidigt ønsker at udvide sin viden om gin eller rom. Uanset, om man er nørdet eller nysgerrig nybegynder er der rig mulighed for at suge masser af smag og brugbar info til sig. 

Cocktailkursus - En ny og underholdende aktivitet for dig, dine venner og kollegaer. Hvis du godt kunne tænke dig nogle sjove og lærerige timer i hjertet af Aarhus sammen med andre cocktail entusiaster, så er vores cocktailkursus lige noget for dig. 

Mødelokale - Afhold dit næste møde på Bar Plata. Vi tilbyder en anderledes, moderne og unik mødelokale med personlig service der er tilpasset dig og dine ønsker. 

Kontakt os 

Er du interesseret i et af ovenstående eksempler, eller har du et forespørgsel på et arrangement så kontakt os på kontakt@barplata.dk