Edinburgh Seaside Gin

Varenummer: 1050
339,00 kr

Lagerstatus: På lager

Edinburgh Gin er et fremragende eksempel på skotsk destillationskunst, som produceres i den skotske hovedstad. Denne gin kommer fra Spencerfields Spirits Company, der er inspireret af gin, der var populære i det 18. århundrede. Edinburgh Gin tilføjer en ekstra portion enebær under destilleringen, og modtog i 2012 92 point fra ”Beverage Testing Institute”. Nu er Spencerfields Spirits Company kommer frem med en ny gin, som er produceret med havets ingredienser.


Edinburgh Seaside Gin var tænkt som en innovativ særudgave fra Edinburgh Gin Distillery. Producenten er kendt for at producere flere anderledes typer af gin, f.eks. Edinburgh Hindbær Gin og Edinburgh Christmas Gin, og nu er de kommet med en ny gin, som bringer nye dimensioner til ginmarkedet. Edinburgh Seaside Gin har taget udgangspunkt i havets ingredienser, hvor hoveddestillatøren, David Wilkinson, sammen med fire nøje udvalgte nyuddannede studerende med en kandidatgrad i destillering, er taget til de skotske strande, og har håndplukket botanicals såsom tang, engelske kokleare og korsknap. Disse ingredienser giver ginnen en bestemt smag af stranden.


Den aftappes ved 43 % alkohol. De mange strand-botanicals kan i en vis udstrækning overdøve enebærkarakteren, men de usædvanlige strand-toner og den sødlige parfumerede smag overvejer det mere end rigeligt. Vi anbefaler stærkt, at man prøver at lave en martini derhjemme med denne gin. Ellers anbefaler vi at tage ned til stranden en sommeraften med denne gin og nogle flasker Fever-Tree Tonic Water.