Edinburgh Raspberry Gin

Varenummer: 1005
239,00 kr

Lagerstatus: På lager

Edinburgh Gin er et fremragende eksempel på skotsk destillationskunst, som produceres i den skotske hovedstad. Denne gin kommer fra Spencerfields Spirits Company, der er inspireret af gin, der var populære i det 18. århundrede. Edinburgh Gin tilføjer en ekstra portion enebær under destilleringen, og modtog i 2012 92 point fra ”Beverage Testing Institute”. Nu er Spencerfields Spirits Company kommer frem med en ny lækker og behagelig hindbær-ginlikør, som enhver gin-elsker bør smage.


I opskriften på Edinburgh Raspberry Gin indgår flere af de velkendte botanicals såsom enebær, kvan, citronskal, koriander og orrisrod, men til netop denne ginlikør har producenten udvalgt modne hindbær som hovedingrediensen. Producenten tager de nyplukkede, modne hindbær og hælder dem ned i deres Edinburgh Gin, sammen med sukker, hvor de så efterfølgende lader hindbærrene trække med sukker i en måneds tid med ginnen. Ved at bruge modne hindbær sikrer man det ønskede sødme og intens frugtagtige aroma, der forfører sanserne.


Edinburgh Gin Raspberry Liqueur er nem, behagelig og smagfuld. En symfoni af frugtagtige noter kombineret med krydrede toner af koriander, muskatnød, kanel og selvfølgelig hindbær. Denne 20 % stærke ginlikør virker rigtig godt med en tør hvidvin eller champagne. Man kunne f.eks. lave en fantastisk Kir Royale med denne ginlikør. Ellers betragtes Edinburgh Raspberry Liqueur som fantastisk til en sommer-gin og tonic. Prøv den med Fever-Tree Indian Tonic Water eller med en hyldeblomst tonic, hvis man er mere til det søde.