Edinburgh Christmas Gin

Varenummer: 1004
389,00 kr

Lagerstatus: Ikke på lager

Edinburgh Gin er et fremragende eksempel på skotsk destillationskunst, som produceres i den skotske hovedstad. Denne gin kommer fra Spencerfields Spirits Company, der er inspireret af gin, der var populære i det 18. århundrede. Edinburgh Gin tilføjer en ekstra portion enebær under destilleringen, og modtog i 2012 92 point fra ”Beverage Testing Institute”. Nu er Spencerfields Spirits Company kommer frem med en ny gin inspireret af julens ingredienser, men som ikke nødvendigvis kun skal nydes i juletiden.


Edinburgh Christmas Gin er en fascinerende julegin, der uden tvivl skiller sig ud fra mængden. Typisk foretrækker man whisky, likører eller krydret rom, når de kolde julemåneder ankommer, mest fordi det ”varmer”. Dog har folkene bag Spencerfields Spirits Company formået at producere en gin, der fortjener at blive nydt i julesæsonen. Ginnens unikke planteekstrakter giver den en særlig jule-touch. Man vil bl.a. kunne smage flere krydderier og muskatnød, som adskiller sig fra traditionelle botanicals i gin.


Med hensyn til aroma og smag vil man opleve duften og smagen af jul. Man bliver draget tilbage til duften af den lokale bager, som bager brunkager frem til smagen af lun gløgg og andre sæsonbetonede spiritusarter. Muskatnød, enebær, myrra og røgelse karakterisere den aromatiske fornøjelse af denne elegante julegin. Derudover vil man også kunne smage søde, frugtagtige appelsinnoter i Edinburgh Christmas Gin.


Man kan bruge denne gin til en lidt mere stærkere julegløgg derhjemme, når man får familien på besøg. Ellers virker den også fantastisk i en klassisk gin og tonic. Brug en klassisk indian tonic vand, som f.eks. Fever-Tree Indian Tonic Water, og server med appelsin eller citron.