East London Liquor Company Gin Batch No. 1

Varenummer: 1041
535,00 kr

Lagerstatus: På lager

East London Liquor Company er et relativt nyt foretagende, og bringer produktionen af spiritus tilbage til Londons østlige bydel, efter mere end et århundreds fravær. Virksomheden er grundlagt af personer med stor kendskab til spiritusbranchen, og fokuserer både på rom, vodka, whisky og gin. Produktionen foregår i store kobber-pots, uden brug af opblødning eller maceration, inden destilleringen går i gang. Teamet bag East London Liquor Company medbringer alle stor erfaringen inden for faget, og blev også tildelt to medaljer i Distillery Masters 2016. Den ene for Master for Distillery Innovation og Gold for Consumer Experience.


East London Liquor Company’s No.1 gin er tappet med en alkoholprocent på 45%. Ginen er lavet på 100% britisk hvedespirtus, og indeholder en bred vifte af botanicals. Ginen er lavet med enebær, kanel, korianderfrø, kvanrod, grapefrugtskal, cubeb-peberkorn og Darjeeling-te. Kombinationen af krydderierne sammen med det friske fra grapefrugt giver en balanceret, men tør smag.


Darjeeling-teen giver et tilbageblik til kolonitiden, som te-handlen bidrog til, og  giver et langt finish og en tørhed, der ikke modarbejder de andre botanicals. Ginen fungerer godt i en Darjeeling gin sour, eller serveret neat.