CPH Orange Gin

Varenummer: 1071
399,00 kr

Lagerstatus: På lager

For mere end 100 år siden husede den historiske Bryggergård på Amager bryggeri og destilleri, og der er siden 2014 endnu engang sat gang i produktionen. Copenhagen Distillery, som er Københavns første og eneste mikro-destilleri, er netop åbnet i Bryggergården, og folkene bag Copenhagen Distillery har sat sig for at udfordre og forkæle smagsløgene ved at tilbyde nye, unikke og luksuriøse spiritusvarianter.


Copenhagen Distillery arbejder udelukkende med ingredienser, som naturligt findes i den danske natur. De producerer whiskey, likør, snaps og gin. I dag står gin for omkring 75 procent af omsætningen hos Copenhagen Distillery, noget Copenhagen Distillery ikke forudså, da de åbnede i 2014. Alle produkter bliver produceret i hånden og i et yderst begrænset antal.


I starten af 1900-tallet fandtes der flere appelsinprægede gin, som man typisk brugte til cocktails. Copenhagen Orange Gin er inspireret af den klassiske appelsin-gin fra det 20. århundrede, men i stedet for at efterligne fortidens gin, har Copenhagen Distillery brugt en blanding af både søde og bitre appelsiner til denne gin. Kombineret med peber, kardemomme og enebær er denne gin en fuldendt, rig og lækker appelsinpræget gin. Copenhagen Orange Gin har en fantastisk og elegant sødme i duften, hvor duften af appelsin kommer meget frem. Smagen er blød og helt unik, hvor noten af appelsin er dominerede og langvarig.


Vi anbefaler at nyde denne gin ren, men hvis man vil nyde den i en gin og tonic, anbefaler vi 1724 tonic, som er sød og hvor kininen er forsigtig og tilbagetrukken.