CPH Oak Gin

Varenummer: 1039
785,00 kr

Lagerstatus: På lager

For mere end 100 år siden husede den historiske Bryggergård på Amager bryggeri og destilleri, og der er siden 2014 endnu engang sat gang i produktionen. Copenhagen Distellery som er Københavns første og eneste mikrodestilleri er netop åbnet i Bryggergården, og folkene bag Copenhagen Destillery har sat sig for at udfordre og forkæle smagsløgene ved at tilbyde nye, unikke og luksuriøse spiritusvarianter.


Copenhagen Distillery arbejder udelukkende med ingredienser, som naturligt findes i den danske natur. De producerer whiskey, likør, snaps og gin. I dag står gin for omkring 75 procent af omsætningen hos Copenhagen Distillery, noget, Copenhagen Distillery ikke forudså da de åbnede i 2014. Alle produkter bliver produceret i hånden og i et yderst begrænset antal.


CPH Oak Gin er en blanding af deres CPH Dry Gin og CPH Orange Gin, som først blendes og derefter fadlagres. Ved at låne processen, der anvendes til at udvikle single malt whisky fra Copenhagen Distillery, hviler de deres Oak Gin i små sherryfade for at tillade kombinationen af enebær, appelsinskal og peber til at udvikle en unik, blød og afbalanceret smag.


Vi anbefaler at nyde denne gin rent, og ikke med tonic.