Colombian Ortodoxy Gin

Varenummer: 1069
299,00 kr

Lagerstatus: På lager

Når den tidligere præsident af Dictador-destilleriet i Columbia, Dario Parra, skaber en gin, kan man være sikker på, at den vil være af topkvalitet. Dictador producerer oprindeligt rom, men Dario var en gin-elsker og rejste ofte til England i forbindelse med arbejdet, hvor han nød en gin og tonic eller en gincocktail, når dagens arbejde var overstået.


Hjemme i Colombia kreerede Dario en opskrift for Colombian Aged Gin Ortodoxy, og endte med at producere Ortodoxy til eget forbrug. Dog blev hans opfindelse så populær grundet dens kombination af bær, botanicals, skal, rødder og krydderier, at han endte med at erobre det internationale gin-marked med hans eksklusive gin. Spiritusbasen i den colombianske gin er fremstillet af sukkerrør, som man typisk bruger til rom, der bliver destilleret op til fem gange.


Colombian gin botanicals (et fagligt ord for plantedele) er baseret på en unik colombiansk frugt limon mandarino (tangerine-lemon), der blander den søde, eksotiske smag fra mandarin og det syrlige smag fra citron og giver en fantastisk balance. Derudover giver peber, ingefær, enebær, kvan, kanel og lime til sammen denne gin en aromatisk og varmende smag.


Vi anbefaler, at man blander denne gin med Thomas Henry Elderflower Tonic, der både i smag og duft er blomstret og sødmefuld, eller at man bruger Thomas Henry Tonic Water, som også er en sødere tonic sammenlignet med Fever-Tree Indian Tonic Water.